het Broodlokaal

We maken bijna alles zelf en dat proef je!
Alles wat je eet, drinkt of meeneemt bij het Broodlokaal wordt vers en met veel liefde klaargemaakt, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Brood
Het Broodlokaal bakt brood van Menno. Die bereidt het deeg volgens authentiek Frans recept van biologisch meel en dat bakken we in Zeist af. Je wilt nooit meer iets anders!
Naast het brood van Menno verkopen we ook brood van de Veldkeuken, de kleinschalige biologische bakkerij in het koetshuis van landgoed Nieuw Amelisweerd. Deze bakker is “Held van de Smaak” in de categorie brood en banket van de provincie Utrecht, net zoals Menno t’ Hoen de “Held van de Smaak” van de provincie Zuid Holland is.

Boterhammen, clubsandwiches & salades  en groentenbowls
Je kunt vers klaargemaakte lunch in de winkel bestellen en afhalen of via deze webshop bestellen of in het lunchcafé eten. We maken er echt een feestje van met het lekkerste beleg en de fijnste salades. Eiersalade, tonijnsalade, pesto, alle dressings, allemaal vers voor jullie in onze open keuken klaargemaakt. Er is ruime keuze, ook voor degenen die glutenvrij, veganistisch of koolhydraat arm wil eten

Soep
Vrijwel iedere dag is er een verse soep van verse groenten en bouillon. Vol heerlijke seizoensgroenten maar zonder verdere toevoegingen. Alle soepen zijn dus supergezond,supervoedzaam en prima wanneer je op je lijn let.

100% fruit smoothies
Bestel je een smoothie dan wordt deze ter plekke vers gemaakt van 100% fruit.

Taart & koeken
Wij bakken elke dag vele soorten koek en taart, waarvan een aantal glutenvrij, lactose vrij en/ of suikervrij.

Loopt het water je al in de mond? Bestel meteen via onze webshop!