Wie we zijn

Het Broodlokaal is in augustus 2009 opgericht door Jeanet van Echtelt. Jeanet, eigenlijk econoom, heeft altijd al een grote passie voor lekkernijen gehad en uiteindelijk heeft dit zich geuit tot het openen van het Broodlokaal.

Jeanet is opgegroeid op de boerderij en heeft hier de liefde voor gezelligheid, natuurlijke smaken, duurzaamheid en hard werken met de paplepel ingegoten gekregen. Daarnaast is hier haar liefde voor erg lekker eten ontstaan. Deze liefde voor deze kenmerken, en vooral die voor het lekkere eten, zijn ook terug te vinden bij de andere medewerk(st)ers in het Broodlokaal.

Naast de vele vertrouwde gezichten zul je hier ook vaak nieuwe gezichten tegenkomen, van meerdere middelbare scholen en speciaal onderwijs lopen bij het Broodlokaal stagiaires mee. Zij lopen niet alleen rond maar werken keihard mee en brengen vaak leuke nieuwe ideeën mee.

Sinds april 2015 is er een nieuw lokaal met lekkere dingen opgericht: Het Pastalokaal. Schuin tegenover het Broodlokaal, op Slotlaan nummer 274. Regelmatig zul je medewerkers en gasten heen en weer zien lopen tussen het Brood- en Pastalokaal.

Als bij het Broodlokaal, op het terras de zon verdwijnt rond 17.00 uur gaat de deur dicht maar kun je dus dezelfde lekkere koffie drinken op het grotere terras van het Pastalokaal, waar je ook kunt lunchen en dineren.

De pizzabodems worden gebakken in het Broodlokaal en ook de verse jus persen we dagelijks in het Broodlokaal. En als gasten van het Pastalokaal graag appeltaart bij de koffie willen rennen we even naar de overkant waar de appeltaart net uit de oven komt…

Op de eerste verdieping van het Pastalokaal is een besloten ruimte met privé terras. Deze ruimte, geschikt voor ongeveer twintig personen, is ideaal wanneer je in een select gezelschap privé wilt dineren of bijvoorbeeld voor een zakelijke bespreking of vergadering.