Winkel & Lunchcafé

Of zeg je liever boulangerie?
In Het Broodlokaal bakken we brood op z’n Frans. Volgens de Helden van de Smaak doen we dat zó goed, dat je ons brood gerust tot het lekkerste van Nederland mag rekenen. En dus bakken we de hele dag door. Dan is het altijd krakend vers en loopt het water je al in de mond wanneer je de winkel binnenstapt.

Net Parijs, maar dan van Zeist
Onze croissants zijn inmiddels een begrip in de wijde omtrek, niemand die daar nog voor naar Frankrijk gaat.  Net als de verslavend lekkere Schandaaltjes,  en zelfgemaakte jam en vlierbloesemlimonade van fruit uit de Zeist.

Van snelle cappuccino tot uitgebreide lunch
Achterin de bakkerswinkel kun je gezellig zitten in het enige ‘kascafé’ van Zeist. Kom dus als het zonnetje schijnt of bij regen – want dat tikt zo leuk op ‘t glas. Je kunt dan zien én proeven wat er in Het Broodlokaal allemaal vers uit de oven komt.

Hele dag open
Het lunchcafé in Het Broodlokaal is de hele dag open. ‘s-Ochtends voor een verkwikkend ontbijt en een snelle capuccino en ‘s-middags voor een gezonde of uitgebreide lunch. Ben je na het shoppen toe aan een (high)tea met een schaal lekkers, een goed glas wijn of een Zeister koffielikeurtje, ook dan staat onze deur voor je open.

Meenemen kan ook
Wel zin in iets, maar geen tijd om te gaan zitten? Laat het ons weten en we pakken het voor je in. Ook de koffie. Als je van tevoren via de telefoon of via de site je bestelling doorgeeft staat alles op het gewenste moment voor je klaar.